IDREFJÄLLSOMMAREN

Under  sommaren kommer vi att erbjuda IDREFJÄLLSOMMAREN 2021 med fasta kontroller. Utbudet av banor och områden är lika som under vecka 26 och för stämpling används din GPS-klocka och resultat fås via Livelox.

Beställning av kartor och banor sker via en webbsida som öppnar den 1/6 och du hämtar sen kartan vid Idre Fjäll efter ankomst.

Områden

1 Nipfjällsstugan, Skog, Medel
2 Nipfjällsstugan, Kalfjäll, Lång
3 Nordliften, Skog, Lång
4 Idre Fjäll Stugbyn, Bebyggelse, Spring
5 Åskvitan, Skog, Medel
6 Skidstadion, Skog, Medel

Alla sex områden kommer att vara öppna fr o m söndagen den 27 juni (15.00) förutom för ”Område 3, Nordliften”, som öppnar onsdagen den 30 juni (15.00). Detta beror på att World Cup-test kommer att avgöras i området den 30 juni och när dessa är genomförda öppnar vi även detta område.

Beställning av kartor

Du beställer själv banor/kartor för IDREFJÄLLSOMAREN via idrefjallveckan.se från den 1 juni. Vid beställning av kartor via vår onlinetjänst visas alla banalternativ som finns för de olika områdena. Alla kartor/banor som beställs hämtar ni sedan vid ankomst till Idre Fjäll. Vi återkommer i PM exakt var på Idre Fjäll ni hämtar upp era kartor.

Vi ser helst att ni beställer era kartor/banor senast 10 dagar innan ankomst. Priset per bana/karta är fortsatt SEK 70:-/bana/karta.

Naturpass

Vi erbjuder dessutom, som vanligt, Naturpass. Denna sommar kommer vi att ha Naturpass i samma områden som ovanangivits. Priset för Naturpass är 70kr/styck.

Information

Har ni frågor eller funderingar, skriv till info@idrefjallveckan.se.