Inbjudan

Inbjudan som pdf

IDREFJÄLLVECKAN light 27 juni - 1 juli

Idrefjällens OK inbjuder alla till en härlig orienterings- vecka på Idre Fjäll. Även denna sommar ställer vi om för att anpassaoss till den rådande situationen med pandemin.

Vi kommer i år att erbjuda totalt 12 olika banor i sex olika områden och allt på nyproducerade kartor i en fantastisk fjällnatur.

Under IDREFJÄLLVECKAN light 2021 kommer alla deltagare att erbjudas möjlighet att låna en EMIT EKT-bricka för elektronisk stämpling och det innebär därför start- och målstämpling samt resultatlistor (per bana) och så tävlingslikt som möjligt under vecka 26.

Priset kommer vara lika som 2020, dvs SEK 70kr/karta och du startar valfri tid mellan 09.00-15.00 varje dag.

Anmälan till Idrefjällveckan light sker via Eventor och kartorna hämtas vid INFO-center på Torget Idre Fjäll där även EMIT EKT-brickor finns.

World Cup-Tester 27 juni & 30 juni

Söndagen den 27 juni samt onsdagen den 30 juni kommer Idrefjällens OK att arrangera World Cup-tester för klasserna HD21. Det är medeldistans den 27 juni samt en långdistans den 30 juni 2021. Tävlingarna är endast för dessa två elitklasseroch utanför IDREFJÄLLVECKAN light 2021. Inbjudan samt ytterligare information angående dessa tester kommer att finnas på Eventor.

IDREFJÄLLSOMMAREN 2 juli - 29 augusti

Under resten av sommaren kommer vi att erbjuda IDREFJÄLLSOMMAREN 2021 med fasta kontroller. Utbudet av banor och områden är lika som under vecka 26 och för stämpling används din GPS-klocka och resultat fås via Livelox.

Beställning av kartor och banor sker via en webbsida som öppnar den 1/6 och du hämtar sen kartan vid Idre Fjäll efter ankomst.

Områden

1 Nipfjällsstugan, Skog, Medel
2 Nipfjällsstugan, Kalfjäll, Lång
3 Nordliften, Skog, Lång
4 Idre Fjäll Stugbyn, Bebyggelse, Spring
5 Åskvitan, Skog, Medel
6 Skidstadion, Skog, Medel

Alla sex områden kommer att vara öppna fr o m söndagen den 27 juni (15.00) förutom för ”Område 3, Nordliften”, som öppnar onsdagen den 30 juni (15.00). Detta beror på att World Cup-test kommer att avgöras i området den 30 juni och när dessa är genomförda öppnar vi även detta område.

Beställning av kartor

Du beställer själv banor/kartor för IDREFJÄLLSOMAREN via idrefjallveckan.se från den 1 juni. Vid beställning av kartor via vår onlinetjänst visas alla banalternativ som finns för de olika områdena. Alla kartor/banor som beställs hämtar ni sedan vid ankomst till Idre Fjäll. Vi återkommer i PM exakt var på Idre Fjäll ni hämtar upp era kartor.

Vi ser helst att ni beställer era kartor/banor senast 10 dagar innan ankomst. Priset per bana/karta är fortsatt SEK 70:-/bana/karta.

Naturpass

Vi erbjuder dessutom, som vanligt, Naturpass. Denna sommar kommer vi att ha Naturpass i samma områden som ovanangivits. Priset för Naturpass är 70kr/styck.

Information

Har ni frågor eller funderingar, skriv till info@idrefjallveckan.se.