IDREFJÄLLVECKAN firar 50 är

Allt sedan 1974 har det arrangerats orienteringstävlingar på Idre Fjäll. Fram till 2018 var det Kart-Bosse som såg till att vi fick uppleva den fantastiska naturen och de utmanande skogarna. Nu skriver vi 2024 och det innebär att det har gått 50 år sedan startskottet för Idrefjällveckan i orientering. Detta tänker vi fira i sommar tillsammans med våra gäster, både gamla och nya.

På måndagen den 24 juni inbjuder vi till Jubileums-Rejset. En annorlunda tävling med en blinkning till Kart-Bosse och hans 40-årsjubileum. Då var det en bana med 40 kontroller med start och mål uppe på Gränjesvålen. Nu till sommaren blir det en bana med 50 kontroller. En härlig utmaning för de som vill utmana sig själva. Det kommer även finnas banor med 30, 20 respektive 10 kontroller.

Vi hoppas att hela Idrefjällveckan 2024 ska genomsyras av vårt firande tillsammans med alla våra gäster från när och fjärran. En annan aktivitet som är en del av firandet är att Per Forsberg bjuder in till ett Jubileums-QUIZ söndag kväll den 23 juni. Det får ni inte missa!

All tävlingsinformation (inbjudan) hittar ni på Eventor där även anmälan är öppen.